Razlog #1

Dostizanje željene telesne težine na zdrav način

Dostizanje željene telesne težine na zdrav način, bez gladovanja i brojanja kalorija. Reč dijeta vezuje se za gladovanje, smanjen unos određenih namirnica i značajno smanjen unos kalorija. Takve dijete po pravilu su neuspešne, jer ih je nemoguće sprovoditi u dužem vremenskom periodu. Takođe, postoji rizik da takav način ishrane dovede do nedostatka vitamina, minerala ili drugih nutritivnih sastojaka neophodnih za zdravlje vašeg organizma.

Istraživanja su pokazala da je jedini pravi pristup mršavljenju – promena načina ishrane i načina života. Ako ste umorni od ishrane u kojoj se morate odreći vama dragih namirnica ili da morate kod svakog obroka računati kalorijsku vrednost, ovo je program za vas. Zasniva se na principima zdrave, izbalansirane ishrane, koja uključuje sve grupe namirnica u pravilno određenim porcijama. Obroci su formirani tako da se isprate različite potrebe i ukus, kao i da zadrže osećaj sitosti tokom čitavog dana. Na ovaj način, mršavićete postepeno, zdravo, bez gladovanja i brojanja kalorija. Osećaćete se bolje i moći potpunije da uživate u hrani i svakodnevnom životu.

Razlog #2

Postizanje dugoročnih rezultata

Postizanje dugoročnih rezultata, bez vraćanja kilograma ili “jo-jo” efekta. Veliki broj striktnih dijeta, dovodi do brzog i uspešnog gubljenja kilograma u početnom periodu, što pozitivno utiče na motivaciju onih koji žele da smršaju. Međutim ovakve dijete su tokom dužeg vremenskog perioda neodržive, tako da je čest slučaj da se u kratkom periodu nakon sprovedene dijete osoba koja je drži vrati na početnu ili čak i veću težinu.

Wellbeing program usmeren je na to da promene ne obuhvataju samo ishranu već i način života. Pomoći ćemo vam da  promenite navike u ishrani, naučite da se hranite zdravo, uzimate porcije u skladu s vašim potrebama i pravilno kombinujete obroke. Uz to pomoći ćemo vam da izaberete pravu fizičku aktivnost koja će doprineti boljoj kondiciji, izgledu i zdravlju. S primenom novog pristupa i usvajanjem novih navika dolazi do dobrih efekata – postizanja i očuvanja željene težine i izgleda, ali i smanjivanja stresa i lakšeg suočavanja sa svakodnevnim problemima.

Razlog #3

Multidisciplinarni pristup

Multidisciplinarni pristup, podržan profesionalcima s bogatim iskustvom – Naš tim čine stručnjaci iz različitih disciplina, s dugogodišnjom praksom u svim oblastima bitnim za ovaj jedinstven i sveobuhvatan program. Nutricionista će sastaviti izbalansiran program ishrane koji vam odgovara i naučiti vas da se hranite kvalitetno i zdravo. Psiholog vodi program za promenu i usvajanje dobrih navika, pomaže da ostanete motivisani i naučite kako da se nosite sa stresom. Naši stručnjaci iz oblasti medicine i sporta pomoći će vam da pravilno izaberete fizičku aktivnost, da postignete i očuvate formu, dok lekar prati da sve bude usmereno očuvanju i unapređenju vašeg zdravlja. Ponekad je savet stiliste kako da se adekvatno obučete i u periodu dok još niste dostigli željenu težinu veoma važan, kako bi nam podigao samopouzdanje i naučio da volimo sebe i kada nismo savršeni. Svi smo tu da bi vas posavetovali, podržali i podstakli vas da usvojite nov način života.

Razlog #4

Međunarodno iskustvo

Međunarodno iskustvo donosi najnovije svetske trendove u dostizanju idealne ili željene težine – Dugogodišnji uspešan rad naših stručnjaka u zemlji i inostranstvu vam garantuje da ćete uvek imati najnovije informacije u pogledu zdrave ishrane i načina života. Sva znanja i veštine stečena kroz edukaciju i iskustvo naših stručnjaka, primenjena su u ovom programu, i još jedna su potvrda da želimo da vam pružimo najbolja i najnovija saznanja u cilju regulisanja telesne težine, ali i očuvanja zdravlja i prevenciji mnogih bolesti uzrokovanih savremenim načinom života.

Wellbeing program rađen je po uzoru na slične svetske programe koji su pokazali da je multidisciplinarni pristup jedini pravi i uspešni pristup u ovoj oblasti. Brojne studije pokazuju da su pored izbalansirane ishrane koja podrazumeva adekvatne porcije i smanjen unos zasićenih masti i šećera, regularna fizička aktivnost i promene u načinu ponašanja, neophodni za uspešno postizanje i održavanje željene težine po završenom programu.

Razlog #5

Kontinuirana podrška i pomoć

Promeniti navike u ishrani i načinu života nije jednostavno. Istraživanja pokazuju da je u proseku potrebno 66 dana da bi se promenila neka navika. Uz to, na tom putu nas čekaju mnoge prepreke i iskušenja, pa nije neobično da na trenutak izgubimo motiv i odustanemo. Svesni toga, tu smo da vas podstaknemo i podržimo da promenite navike u ishrani i načinu života, da ostvarite željeni izgled, ali i da povećate nivo energije u svakodnevnom životu i efikasnost na poslu. Svakako najvažniji cilj ka kome želimo da vas uputimo jeste da budete zdraviji i zadovoljniji sobom.

Program se realizuje kroz zajedničke radionice i pojedinačne konsultacije. Na taj način, kontinuirano je uz vas stručni tim koji će pružiti podršku da istrajete i uspete, pomoći da ostanete motivisani i ostvarite željene rezultate, dati odgovore na vaša pitanja i nedoumice, i to ne samo tokom susreta, već i putem elektronske pošte i drugih vidova komunikacije, kako u periodu trajanja programa, tako i nakon toga.

Razlog #6

Rad u grupi i individualni rad

Radi se odvija u malim grupama, formiranim u skladu sa zajedničkim potrebama. Grupni rad donosi razmenu iskustava, kontinuiranu uzajamnu podršku, takmičarski duh, ali i druženje. Na zajedničkim sastancima bavimo se temama od interesa za sve učesnike. Rad u grupi pomoći će vam da ostanete motivisani, popravite samopouzdanje i raspoloženje i shvatite da niste sami na putu postizanja željene težine. Okupljanja nemaju za cilj samo da vas podstaknu i pomognu da istrajete, nego da to urade na zabavan i pozitivan način, koji vam vraća osmeh.

Međutim, svi smo mi različiti i svi imamo potrebe koje su nam važne. Nekome je bitno da zadrži određene namirnice u ishrani, nekome da prati svoj tempo promene navika, a svako postavlja i dostiže svoje vlastite ciljeve, velike i male. Ne podržavamo pristup „jedna veličina za sve“. Da bismo postigli maksimalni učinak za svakoga, pored rada u grupi, svako od vas će imati individualne razgovore sa našim stručnjacima kako bi se kreirao program koji najviše odgovara vašem načinu života, navikama u ishrani, zdravstvenom stanju i kulturološkim navikama.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)