Pročitajte neke od utisaka

Utisci o Wellbeing Programu

“Edukatori su veoma stručni i posvećeni kako celoj grupi, tako i svakom pojedincu, koji se već od prvog susreta oseća kao deo tima koji teži da napravi pozitivne životne odluke. Takođe, svi učesnici programa su - svako svojim specifičnim duhom i ličnim iskustvima - bili motivatori da se krene ka zajedničkom cilju. Atmosfera je tokom cele edukacije i druženja veoma pozitivna, a kao posebnu podršku istakla bih Viber grupu na kojoj su deljene zanimljive informacije. Mislim da je podrška psihologa, koji je takođe deo tima edukatora, veoma važna, jer, poznato je, da većina "problema dolazi iz glave“. Ideja grupnih radionica na temu zdravog života je izuzetna i verujem da će svakome pomoći na putu lične odluke da živi zdravije. ”

Katarina M.Digital marketing specialist, 37 god.

“Nakon prisustva prezentaciji i detaljnom pregledu programa, mogu samo da kažem da program obećava. Imam utisak da ne "trenira strogoću", a uliva poverenje. Ima u pristupu temi koju obrađuje nešto što ga razlikuje od velikog broja sa sličnom ili istom tematikom. Iskreno rečeno, zainteresovao me, zvuči stručno i maštovito. Svakako ću ga preporučiti mojim pacijentima.

Zoja R.Lekar specijalista, 61 god.

“Pored toga što sam upoznala divne osobe, vaša radionica mi je dala snagu da promenim način ishrane i da se vratim u svoj ritam. SJAJNO vodite program. Komunikacija sa ljudima različitog profila je izvrsna. Mislim da je svako od nas polaznika iskoristio iskustvo onog drugog i da će to svakako primeniti u svakodnevnom životu, jer imati na podršku osoblja koje je izuzetno stručno u svojim profesijama i sa stilom života, to je bila privilegija.
Ja sam promenila skoro sve i radim i dalje na tome. S obzirom da sam imala iskustva i sa drugačijim pristupima rada u ovoj oblasti, tvrdim da ste jedinstveni. Rado pričam o vašoj radionici i vidim reakcije, nadam se da će ljudi početi da prihvataju da je to STIL i zdrav način života.
Uz sve želje za uspeh u radu i nadu da ću vas uskoro ponovo videti, srdačno, Ema.”

Ema M. G.Menadžer, 55 god.

“Već nekoliko godina imam problema s viškom kilograma i do sada sam pokušao razne dijete, sa manje ili više uspeha. Glavni problem mi je bio da motivišem sebe da budem aktivniji. Za Wellbeing program sam čuo od prijatelja i odlučio da odem na besplatnu prezentaciju. Oduševilo me je što program pored dijete koja je realna i ne podrazumeva gladovanje, obuhvata i vežbe, jer smatram da je to ono što mi nedostaje. Zbog toga sam nakon razgovora sa porodicom odlučio da se priključim. Istakao bih da je program sjajan i sveobuhvatan i čestitam članovima tima na njihovom entuzijazmu i posvećenosti da program sličan onima koji se primenjuju u svetu bude dostupan i na našim prostorima. ”

Zoran S.Dipl. inženjer šumarstva, 53 god.

“Oduševljena sam programom!

U početku nije bilo lako, ali korak po korak, uz svaku radionicu sam uspela da napredujem. Dopao mi se grupni pristup jer se nisam osećala kao jedina na ovom svetu koja je razvila loše životne navike.

Pored grupnog pristupa, zbog specifične situacije mog zdravlja (hronična upala creva i postporođajni kilogrami), dopalo mi se što je prisutan i individualni pristup. Đina i Simona su uvek dostupne da odgovore na pitanja.

Nemojte očekivati od programa da će za mesec dana da napravi čudo od vašeg estetskog izgleda, ali očekujte da će za nedelju dana da vas natera da dobro razmislite i organizujete sebe i promenite barem dve loše navike.

Vredi svaki izdvojeni minut!”

Kristina M.Ekonomista/master hotelijerstva, 28 god.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)