Stil i moda u

Wellbeing programu

U različitim vremenima i različitim kulturama telesna građa uvek je bila ta koja je definisala nečiju atraktivnost i poželjnost, a često se povezivala s bogatstvom, zdravljem i statusom. Pojam lepote se menjao kroz istoriju, a mi, nažalost, danas živimo u vremenu kada je pojam idealnog i lepote, stvoren i potenciran putem medija, veoma nerealan i nedostižan za većinu od nas, što često rezultira dubokim nezadovoljstvom.

Da bismo se izborili s tim negativnim doživljajem sebe, veoma je važno upoznati i prihvatiti svoj izgled i građu, ali i znati pokazati drugima ono najlepše u i na nama. Ne treba čekati da imamo idealne proporcije da bismo se potrudili da izgledamo lepo i osećamo se poželjno i dobro. Jer stil je mnogo više od toga kako smo građeni i garderobe koju nosimo. To je izraz onoga što jesmo, poruka koju o sebi šaljemo.

Važno je da prihvatite sebe, da otkrijete šta je to na vama što vas čini da se osećate dobro. Dok traje program, istražite različite stilove oblačenja i naglasite nešto što do sada niste. Ovaj program podstiče promenu, ne samo u ishrani i navikama, nego i u načinu na koji vidimo i predstavljamo sebe drugima.

Stilista s ogromnim iskustvom pomoći će vam da razumete svoju građu, otkriti način na koji da istaknete ono najlepše na sebi i naučiti vas da se adekvatno obučete u različitim prilikama.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)