Psihologija u

Wellbeing programu

Svaka promena iziskuje mnogo toga – vreme da usvojite nove navike, energiju da primenite naučeno, i najviše psihološku podršku da se istraje i izdrži uprkos teškoćama.

Zbog toga je u našem timu psiholog-savetnik – da bi vas u grupi i pojedinačno podržao i pomogao da što lakše usvojite nove principe življenja. Naš psiholog je tu da vas posavetuje kako da, za vas lično, na najefikasniji način usvojite nov pristup ishrani i zdravlju, pa i životu u celini.

Kroz radionice i predavanja, ali i lični kontakt, imaćete priliku da otkrijete u kojoj meri vam je potrebna podrška, i da istu dobijete na način koji vama odgovara. Psiholog-savetnik je tu da vam pomogne i kod nošenja sa stresom, pozitivnim pristupom programu, održavanjem zdravog stila života i veće brige o sebi i svojim potrebama.

Nemojte se ustručavati da mu se obratite sa pitanjem, zakažete razgovor ili date predlog teme koja se može obraditi tokom programa u grupnom radu. Psihološka podrška je ključna da bi se izgradio nov pristup životu i usvojile navike za kvalitetniji i srećniji život.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)