Nutricionizam u

Wellbeing programu

Uloga nutricioniste u okviru Wellbeing programa je da vam pomogne da kroz program zdrave ishrane postignete željenu telesnu težinu, poboljšate energiju i osećate se bolje. Na početku programa, nutricionista će obaviti pojedinačne razgovore, kako bi bolje razumeo vaše navike u ishrani, načinu života, sagledao vaše zdravstveno stanje, eventualnu upotrebu lekova i suplemenata, kao i kulturološke navike.

Na osnovu toga, osnovni program ishrane će biti prilagođen, personalizovan, realan i u skladu s vašim potrebama. Tokom programa nutricionista prati vašu težinu i ostale relevantne parametre i po potrebi adaptira dijetu.

Kroz seriju radionica i prezentacija nutricionista će vas naučiti kako da sami pravilno kombinujete obroke i zašto je važno ne preskakati ih, koje su adekvatne porcije za vas, kako da izaberete obrok u restoranu ili na proslavi, kako da čitate deklaracije na proizvodima, kako da sami pravilno sastavite jelovnik za sebe i svoju porodicu i još puno toga.

Na kraju programa, nutricionista će za vas napraviti plan održavanja postignute težine.

Cilj je da usvojite nove navike vezane za ishranu, nađete ono što je najbolje za vas i što ćete sa zadovoljstvom primenjivati i nakon završetka programa.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)