Fizička aktivnost u

Wellbeing programu

Hteli to priznati ili ne, svi znamo da je fizička aktivnost nezaobilazan deo ukoliko želimo da budemo zdravi, da se osećamo bolje i da izgledamo lepše. U procesu smanjenja telesne težine neophodno je potrošiti nakupljene rezerve i dobiti formu koju želimo – dobro je poznata formula „smanjite unos i povećajte potrošnju“. Nažalost, to samo naizgled zvuči jednostavno.

Da bi dala prave rezultate, fizičku aktivnost treba izabrati tako da bude najbolja za vas i da VOLITE time da se bavite. Iskustvo je pokazalo da osobe koje vežbaju bez „unutrašnjeg pokretača“, zato što to moraju ili zato što je to u trendu, ne daju svoj maksimum, nisu disciplinovane, lako se demotivišu i brzo odustaju. S druge strane, najuspešniji i najzadovoljniji su oni koji razumeju značaj postizanja rezultata na duge staze i važnost vlastitog angažovanja.

U tom cilju naš fizijatar zajedno sa stručnim saradnicima – trenerima, pomaže da izaberete pravu fizičku aktivnost, postignete maksimalne rezultate i da pri tome uživate. Početak i osnova svega su vežbe za dobro držanje tela, disanje i relaksaciju. Njih ćete naučiti na jednoj od naših radionica i nadalje primenjivati, jer su jednostavne, lake i predstavljaju odličan početak dana.

Kroz saradnju s većim brojem individualnih trenera i različitih programa vežbanja (teretana, aquabik, joga, pilates, tai-chi i dr.), napravili smo mrežu koja obezbeđuje da fizičku aktivnost prilagodite sebi, svojim potrebama, svom ritmu života i mestu stanovanja i/ili rada. Ukoliko imate neka ograničenja zbog zdravstvenih ili drugih poteškoća, saradnja lekara i trenera obezbediće da sve bude prilagođeno vašim potrebama i mogućnostima.

Postanite najbolji
što možete

Želite li da očuvate i poboljšate svoje zdravlje, povećate energiju i oslobodite se čestih promena raspoloženja, da bolje spavate, budete efikasniji na poslu i u privatnom životu, pre svega da budete zadovoljni sobom? Želite li da, pri svemu tome, na zdrav način postignete željenu telesnu težinu i izgled?

Ostvarite vaše ciljeve i postignite dugoročne rezultate uz savete i konstantnu pomoć iskusnih i posvećenih stručnjaka, kroz provereno efikasan program grupne i individualne podrške.

Preuzmite besplatnu e-knjigu Wellbeing programi

90.97%Stepen ostvarenja postavljenog cilja
10.74Prosečan gubitak telesne težine (kg)
27.8Prosečno smanjenje obima (cm)